Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDROS

   Romania, Busteni Ph, Str Bdul Libertatii, Nr 153, Busteni Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare:


Alexandros este un hotel de 3 stele, localizat pe Valea Superioara a Prahovei, pe principala artera de acces spre Brasov, si anume Bulevardul Libertatii nr.153.




Descriere:

Hotelul ofera spre cazare un numar de 49 de camere: 20 double, 6 apartamente cu 1,2 sau 3 dormitoare, toate decorate cu gust si cu un simt estetic desavarsit.



Dotari camere:

Camerele sunt prevazute cu dotarile standard : cablu tv, telefon, izolare fonica, mini-bar. Facilitatile de care turistii se pot bucura in acesta locatie cuprind de asemenea un restaurant de clasa, cu o capacitate de 140 de locuri, care isi rasfata clintii cu preparate din bucataria traditionala in internationala, o crama, bar de zi, discoteca, terenui de sport ce pot fi utilizate atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.



Posibilitatile de agrement sunt dintre cele mai diverse : practicarea unor sporturi pe ternurile proprii, excursii in zonele invecinate, iar pe perioada iernii practicarea unor sporturi specifice sezonului, precum schiatul.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Sala de fitness
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Loc de joaca pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.