Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANEL ART COMPLEX


Descriere

Situat în Sozopol, la 1,1 km de plaja Bamboo, Art Complex Anel oferă un restaurant, o piscină sezonieră în aer liber, un bar și parcare privată gratuită. Fiecare unitate de cazare de la acest hotel de 3 stele se bucură de vedere la grădină, iar oaspeții beneficiază de acces la o grădină și la o zonă de plajă privată. Proprietatea asigură room service, un serviciu de concierge și un depozit de bagaje pentru oaspeți. Camerele au aer condiționat, dulap, TV cu ecran plat, baie privată, lenjerie de pat, prosoape și balcon cu vedere la piscină. Fiecare cameră este prevăzută cu seif și WiFi gratuit, iar unele au acces la un patio. Camerele includ un dulap. Art Complex Anel oferă un mic dejun continental sau tip bufet. Oaspeții au la dispoziție o terasă la soare. Plaja Bamboo este la 1,5 km de Art Complex Anel, iar plaja Harmanite se află la 1,9 km. Cel mai apropiat aeroport este cel al orașului Burgas, situat la 46 km de hotel, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.