Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR BELLEVUE

Descriere

Foarte bine 8.3 Booking.com Situat pe plaja, hotelul inconjurat de copaci si gradini este cea mai buna alegere pentru cupluri si familii cu copii. Hotelul are o gama variata de activitati distractive si sportive, astfel incat fiecare zi sa fie o noua experienta. ***Taxa de statiune este inclusa in pretul pachetului***Spa & Wellness
Centrul Spa are piscina interioara, solarium, sauna si ofera o serie de tratamente corporale si faciale, masaj.

Drinks & Food
Hotelul ofera all inclusive: mic dejun, pranz si cina bufet, mancare tip fast food la pizzerie, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale (10:00-24:00), gustari (14:00-18:00), cafea si prajituri dupa-amiaza. Hotelul are 2 restaurante si 3 baruri (lobby, piano, la piscina). Bauturile Premium sunt contra cost. Orarul poate diferi, in functie de conditiile meteo si gradul de ocupare al hotelului.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: programe de divertisment seara (6 zile pe saptamana), sporturi nautice pe plaja, animatie in timpul zilei si seara, seri traditionale, piscina exterioara si interioara, scufundari, centrul Spa, biblioteca, darts, tenis de masa, centru fitness, 3 terenuri de tenis (gratuit pentru oaspetii cu All inclusive, intre 09:00-15:00, cu pre-rezervare), schi nautic, volei pe plaja.

Localizare
Hotelul este situat pe malul marii, pe plaja din Becici, inconjurat de gradini pline de verdeata. Orasul Budva este la 2 km, aeroportul din Tivat este la 23 km, cel din Dubrovnik la cca 74 km. Pe plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

All Inclusive
Medical service
Mini club
Non-smoking area in the restaurant
Year of the last refurbishment
Sunshades
Deckchair
Sandy beach
Hairdryer
Direct line telephone
Hairdresser
Lift(s)
Air-conditioned restaurant
TV
Beach hotel
Year of construction
Full-board
Half-board
Satellite/cable TV
Beach
Sea
Terrace
Number of flats (main building)
Bar
Restaurant
Safe
Change machine
Shops
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.