Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunset

   Bucuresti, Romania


Descriere

Hotel Sunset este principalul hotel din zona de vest a capitalei, oferind acces instant catre toate centrele importante de afaceri din aceasta zona, fiind locatia perfecta pentru cazare, intalniri de afaceri, mese festive, petreceri private sau odihna. Inchiriem camere in regim „long stay” pentru studenti. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si internet. Hotelul dispune de receptie non stop, parcare si se asigura conditii de preparare a alimentelor si a servitului mesei in incinta restaurantului, precum si posibilitati de spalare a hainelor. Tariful pentru camera dubla(doua persoane) este de 1950 lei/luna Tariful pentru apartament (doua-trei persoane) este de 2500 lei/luna Tarifele cuprind si cheltuieli de intretinere(electricitate, apa rece, apa calda, incalzire, serviciu de curatenie in camera o data pe saptamana). Durata minima a contractului pentru inchiriere este de 6 luni. Hotel Sunset va ofera tot confortul necesar departe de casa. Cele 23 de camere duble si 3 apartamente sunt echipate cu toate facilitatile inclusiv aer conditionat, TV, mini-bar, totul intr-un decor cald si ospitalier. Pozitie perfecta pentru oamenii de afaceri Hotelul este situat in zona de vest a capitalei, cu acces rapid catre centrele de afaceri din zona Militari sau zona industriala unde sunt concentrate multe dintre companiile mari prezente in Bucuresti.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free WiFi connection
WC
Tourist information
Telephone
Bathtub
Radio
Satellite/cable TV
Pets permitted (5kg)
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Car Hire Service
Free parking
Non-smoking rooms
Internet access
Air-conditioning
Shower
Total number of rooms
Bathroom

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.