Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

International


Descriere

Amplasare:Hotelul este situat aproape in centru (cca. 0,5 km). Facilitati hotel:Hotelului cu cele 70 camerele ale sale amenajate confortabil i s-au acordat 4 stele. Facilitati camere:Acesta ofera camere pentru persoanele cu handicap, un serviciu de spalare-curatare si permite si aducerea cu sine a animalelor de companie. Primiti acces la internet in camera dumneavoastra si in zona publica a hotelului (WLAN). Pentru pastrarea obiectelor de valoare va sta la dispozitie un seif la receptie, dar si un seif in camera. Personalul amabil al hotelului va ofera cu placere room service si serviciu de trezire. Folositi locul de parcare al hotelului pentru autovehiculul dumneavoastra. in timpul sejurului la hotel, puteti inchiria un autovehicul direct in hotel. Personalul prietenos de la receptie este aici pentru dumneavoastra 24 h si va indeplineste dorintele. Camerele de oaspeti climatizate sunt dotate bineinteles cu televizor prin cablu, telefon si un minibar. Foenul si halatul de baie reprezinta dotarea de baza a baii. Daca doriti o camera pentru nefumatori si/sau un pat de copii, va rugam sa specificati acest lucru in momentul rezervarii. in acest hotel, puteti sa rezervati si o camera cu balcon. Oaspetilor activi din punct de vedere sportiv le sta la dispozitie o sala de fitness. Restaurantul hotelului ofera cele mai variate delicatese

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Safe
Partial room service
Lift

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.