Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Inter Business


Descriere

INTER BUSINESS este un hotel elegant, situat în zona culturală, comercială și de afaceri din București. Acesta are camere confortabile, cu draperii opace, ideale pentru un somn neîntrerupt.

Toate unităţile de cazare spațioase oferă aer condiționat și acces gratuit la internet prin cablu și WiFi. De asemenea, camerele includ un TV cu ecran plat, cu canale prin cablu, un minibar și un seif.

Proprietatea serveşte zilnic un mic dejun bogat, până la ora 10:00 în timpul săptămânii și până la ora 11:00 în weekend. Acesta include produse ecologice, provenite din grădina hotelului. În cafe barul elegant din lounge, oaspeții pot savura băutura preferată alături de prieteni sau de partenerii de afaceri.

INTER BUSINESS Bucharest se află la 3 minute de mers pe jos de o stație de metrou și la 10 minute de mers pe jos de Arena Națională. Pe cealaltă parte a bulevardului puteţi găsi un supermarket și un centru comercial.

Sector 3 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte,explorarea centrului istoric și gastronomie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Total number of rooms
station
Airport

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.