Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Tulip Victoria


Descriere

Golden Tulip Victoria Bucharest se află în centrul oraşului, pe bulevardul istoric Calea Victoriei, şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi prin cablu în toate camerele. Camerele includ birou, aer condiţionat cu control individual, minibar, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif pentru laptop şi aparat gratuit de ceai/cafea. Pentru confortul dumneavoastră, ferestrele pot fi deschise. Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet. Restaurantul hotelului serveşte o selecţie de mâncăruri uşoare şi băuturi şi oferă o terasă de vară. Este disponibil room service de dimineaţa devreme până seara târziu. Se poate asigura un serviciu de transfer la aeroport, la cerere şi la un cost suplimentar. Există parcare privată cu locuri în funcţie de disponibilitate. Golden Tulip Victoria Bucharest se află la mică distanţă de mers pe jos de atracţiile principale, precum Palatul Regal, Ateneul Român sau Muzeul Naţional de Artă. Sector 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de muzee, parcuri și gastronomie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wireless internet
JCB
Iron and ironing board
Wheelchair accessible
Bathroom with disabled access
Business hotel
Disabled rooms
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Lift(s)
Laundry service
Bathtub
Safe
Individual heating
King size bed
TV
City hotel
Year of construction
Mastercard
American Express
Satellite/cable TV
Nearest large city
Terrace
Number of flats (main building)
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Gymnasium
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.