Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cismigiu


Descriere

Hotelul Cișmigiu este amplasat într-o clădire istorică, construită în anul 1912, lângă Parcul Cișmigiu, la 700 de metri de centrul vechi al orașului București. Hotelul oferă WiFi gratuit și parcare subterană.

Suitele moderne au aer condiționat și zonă de relaxare cu TV cu ecran plat. Unele unități au bucătărie complet utilată. Baia privată are duş, papuci şi articole de toaletă gratuite.

Arhitectura Hotelului Cișmigiu amestecă elementele Art Nouveau cu stilul contemporan. Acesta are 7 săli de conferințe și parcare subterană. De asemenea, hotelul găzduiește Institutul Cervantes și o librărie.

Oaspeții pot savura mâncăruri franțuzești la Restaurantul Ici Et La, care oferă vedere la Palatul Parlamentului. La parter, Restaurantul Gambrinus servește specialități românești și internaționale alături de berea sa celebră.

Piaţa Universităţii se află la 500 de metri, iar Palatul Parlamentului şi Muzeul Naţional de Artă sunt la mai puţin de 1 km. Aeroportul Otopeni este situat la 18 km.

Sector 5 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de arhitectură, explorarea centrului istoric și viaţă de noapte.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Suitable for people with allergies
Rooms for people with allergies
Special dietary menus (on request)
Adapted for people with reduced mobility
Breakfast in the room
Views of the city
Heating
Free WiFi connection
WC
Wooden/parquet floor
Airport transfer (for a fee)
Dining room
Wardrobe
Free bathroom amenities
Luggage storage
Transfer service (for a fee)
Desk
Telephone
Soundproof rooms
Soundproofing
Flatscreen TV
Slippers
Parking
Microwaves
Hairdryer
Safe
Lift
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Lounge
Buffet breakfast
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Air-conditioning
Shower
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.