Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAPITAL PLAZA


Descriere

Hotelul Capital Plaza este situat ideal în Bucureşti, între Piaţa Victoriei şi zona plină de viaţă Dorobanţi. Proprietatea oferă camere elegante şi preparate culinare rafinate.

Camerele elegante reprezintă un refugiu confortabil după o zi lungă de afaceri sau de vizitare a obiectivelor turistice din Bucureşti.

În întregul hotel se oferă acces WiFi gratuit

Kübler Kaffee poartă numele fostului loc de întâlnire preferat de elita intelectuală şi personajele boeme locale, fiind o versiune modernă a cafenelelor din Bucureşti de la începutul secolului al XX-lea. Localul are un design practic, subliniat de lămpile sferice aflate deasupra fiecărei mese.

În fiecare dimineață, hotelul oferă un mic dejun tip bufet. Restaurantul 1880 al Hotelului Capital Plaza serveşte preparate din bucătăria mediteraneană, inclusiv fructe de mare delicioase, prezentate într-un mod estetic. Somelierul vă poate oferi recomandări din lista vastă de vinuri disponibile.

Hotelul Capital Plaza oferă parcare privată contra cost.

Sector 1 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de muzee, arhitectură și gastronomie.

Acesta este locul preferat de turiștii din Bucureşti, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Allergy sufferers
Piped music
Covered car park
Daily newspapers
Bar 24h
Paid parking
Busines Centre
24h room service
Transfer at an extra charge
Tea and coffee
Laundry
24h security
Desk
Congress and Exhibition Centre
Bus Stop
Keycard lock
Metro Stop
Voltage adaptor
Video
Minibar/fridge
Communal rooms
Facilities with disabled access
Disabled people
Airport
Telephone
City centre
WiFi connection
Soundproofing
TV room
Railway station
TV
Hairdryer
Safe
Lift
Landscaped area
Restaurant
Connecting rooms
Buffet breakfast
Air-conditioning
Heating

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.