Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bliss


Descriere

Bliss este un hotel modern de 3 stele, cu restaurant. Acesta are un stil unic şi oferă servicii deosebite şi este situat în Bucureşti, la 20 de minute de centrul oraşului. Oaspeţii vor putea ajunge uşor la atracţiile culturale şi comerciale principale.

Proprietatea se află aproape de centru și oferă o gamă impresionantă de unităţi de cazare luminoase și elegante. Aceasta este ideală pentru relaxare sau pentru o vacanţă activă.

Oaspeții pot savura băuturi în barul elegant sau pot gusta diverse preparate tradiţionale şi inovatoare în cadrul minimalist rafinat al restaurantului spaţios. Atracțiile culturale și istorice numeroase se află la mică distanţă.

Această proprietate deosebită are o ambianţă plăcută şi intimă. Oaspeţii se vor putea relaxa într-un cadru elegant şi confortabil. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, un minibar, un TV, un telefon și o baie privată.

Sector 3 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, plimbări în oraș și restaurante.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Ironing equipment
Iron
Trouser press
Special dietary menus (on request)
Gay-friendly
Carpet floor
Bath or Shower
Take away lunches
Breakfast in the room
Check-in and express check-out
Events / banquets rooms
Dry-cleaning service
Ironing service
Smoking area
Extra long beds (more than 2 metres in length)
Heating
Free WiFi connection
WC
Airport transfer (for a fee)
Wardrobe
Free bathroom amenities
Luggage storage
Transfer service (for a fee)
Desk
Wake-up service
Telephone
Flatscreen TV
Slippers
Laundry service
Hairdryer
Lift
Satellite/cable TV
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Room service
Minibar
Car Hire Service
Free parking
Safe
Buffet breakfast
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Air-conditioning
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.