Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Expocenter


Descriere

Situat în nordul Bucureştiului, la doar 5 minute de mers cu maşina de centrul de expoziţii RomExpo, Best Western Plus Expocenter este un hotel modern care oferă unităţi de cazare cu acces gratuit la internet WiFi, vedere la oraş şi parcare gratuită. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la clubul de fitness, dotat cu o cadă cu hidromasaj, saună uscată şi o zonă mare de fitness.

Toate camerele hotelului sunt spaţioase şi oferă aer condiţionat, facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele unităţi de cazare includ o zonă de relaxare unde vă puteţi destinde după o zi plină. Camerele au baie privată şi, pentru confortul dumneavoastră, se oferă halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeţii se pot bucura de preparate din bucătăria internaţională la Restaurantul Cosmopolitan şi pot degusta mâncăruri româneşti în Restaurantul Hora. Pe terasele restaurantelor, oaspeţii se pot bucura de muzică live. Barul din hol serveşte o gamă largă de băuturi într-o atmosferă relaxantă.

Best Western Plus Expocenter are recepţie cu program nonstop. Printre alte facilităţi se numără 3 săli de conferinţe complet echipate, fiecare cu o capacitate de 50 de persoane, şi 3 săli mari pentru evenimente, cu o capacitate de 200 de persoane.

Proprietatea pune la dispoziţie servicii de închirieri auto, iar centrul oraşului se află la mai puţin de 5 km. Aeroportul Henri Coandă este la 20 de minute de mers cu maşina şi se oferă servicii de transfer la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.