Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amzei


Descriere

Hotelul Amzei se afla la 30 minute de Aeroportul International Henri Coanda. Hotel Amzei dispune de 22 de camere toate echipate cu cele mai moderne facilitati. Designul stilizat al acestora combina mobilierul clasic si elegant cu facilitati moderne in urmatoarea structura: 4 camere single standard, 14 camere duble deluxe, 4 junior suite Camerele duble pot fi utilizate si in regim de single. Facilitati Hotel Hotelul dispune si de bar, salon de mic dejun si o sala multifunctionala de 70 de locuri, locul perfect pentru conferinte, seminarii, traininguri, intalniri manageriale, conferinte de presa, aniversari, nunti, alte evenimente familiale, petreceri moderne, lansari de produse, etc. Sala este dotata cu echipamente moderne audio-video, flip-chart, internet de mare viteza. Facilitati Camere Toate cele 22 de camere ale Hotelului Amzei sunt echipate cu: acces cu cartela magnetica, aer conditionat, telefon, acces gratuit la Internet de mare viteza, televizoare LCD, uscator de par / priza pentru aparat de barbierit, halat si papuci de baie, paturi mari cu saltele confortabile, lenjerie de cea mai buna calitate, safe de dimensiunea unui laptop, mini bar. Observatii:Tarife perioade targuri si evenimente speciale. ROMCONTROLA :16.03-19.03.2010 TTR:25.03-28.03.2010 DENTA:14.04-17.04.2010 CONSTRUCT EXPO:11.05-15.05.2010 ROMMEDICA:26.05-29.05.2010 TIBCO:09.06-13.06.2010 BIFE:08.09-12.09.2010 TIB:02.10-09.10.2010 TTR:21.10-24.10.2010 INDAGRA:10.11-14.11.2010

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Daily newspapers
Amenities
Photocopying service
Private bathroom/shower
Bed sheet changing service
Non-smoking
Cleaning service
Daily cleaning service
Desk
Jacuzzi
Luggage service
Airport transfer
Ironing equipment
Iron
Alarm clock
Fax
Garage/Car park
Views
Gay-friendly
Communal rooms
Carpet floor
Bath robe
Bath or Shower
Breakfast in the room
Shoe shining service
Dry-cleaning service
Ironing service
Smoking area
Wireless internet
Business centre
Supermarket
Heating
Free WiFi connection
WC
Tourist information
Dining room
Free bathroom amenities
Fan
Luggage storage
Transfer service (for a fee)
Newspapers
Wake-up service
Telephone
Soundproofing
Slippers
Breakfast room
Direct line telephone
Conference hall
Laundry service
Bathtub
Radio
Satellite TV channels
Hairdryer
Safe
Lift
Satellite/cable TV
Air-conditioning in communal areas
Bar
Landscaped area
Massage
24 hour reception service
Room service
Minibar
Lounge
Internet access
Car Hire Service
Free parking
Buffet breakfast
Photocopier
Non-smoking rooms
Shops
Air-conditioning
Balcony
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.