Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Rainer se află la numai 5 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Braşov şi beneficiază de o locaţie plăcută şi liniştită, cu legături bune spre oraşul vechi şi centrul comercial. Găzduit într-o clădire istorică din anul 1929, acest hotel restaurat păstrează ambianţa sa de odinioară. Personalul este amabil şi serviabil şi puteţi beneficia de facilităţile Hotelului Rainer, disponibile la recepţia deschisă nonstop. Serviciul de transfer poate fi asigurat la un cost suplimentar. Micul dejun este disponibil în sala de mese, iar aproape de hotel se află un supermarket deschis nonstop. Puteţi ajunge la parcul acvatic Paradisul Acvatic în doar 3 minute de mers cu maşina, iar centrul comercial Coresi se află la 3 km de Hotel Rainer.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.