Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Drachenhaus


Descriere

Oferind vedere la Muntele Tâmpa şi la cartierul istoric medieval din Braşov, Drachenhaus se află la 200 de metri de zona pietonală dintre Strada Republicii, Piaţa Sfatului şi Biserica Neagră din Braşov. Oaspeţii au la dispoziţie un restaurant şi un bar.

Găzduite de o clădire istorică din secolul al XIX-lea, camerele sunt amenajate cu mobilier recondiţionat, podea din salcâm şi stejar masiv, covoare din lână şi travertin italienesc de Tivoli în băi. Fiecare are TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Situate la etajele superioare, unele camere au vedere la grădină. Accesul la WiFi este gratuit în întreaga proprietate, iar în camere există și acces la internet prin cablu.

Micul dejun tip bufet este servit în fiecare dimineață.

În zonă sunt disponibile diverse activităţi, precum ciclism şi drumeţii. Proprietatea este la 400 de metri de Biserica Neagră şi de Sinagoga din Braşov.

Acesta este locul preferat de turiștii din Braşov, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.