Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domeniul Dambu Morii (Timisu de Jos)


Descriere

DOMENIUL DAMBU MORII


La doar câteva minute de traseul ce conduce la „Cascada și Canionul 7 Scări” dar și de traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dâmbu Morii întins pe o suprafață de 1,5 hectare vă propune să vă deconectați de rutina cotidiană, să vă bucurați de aerul curat și de splendoarea naturii neexplorate.


Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dâmbu Morii (31 de camere) este completată de un restaurant, o sală de evenimente festive sau corporate cu capacitate generoasă și două săli de conferințe cu dotări specifice: videoproiector, ecran de proiecție, flip chart, sistem de sonorizare, internet de mare viteză.


Suntem o gazdă primitoare a ceremoniilor religioase sau civile în aer liber, cu altar special amenajat pe insula Domeniului Dâmbu Morii, în grădina de vară. Experiența bogată ne ajută să organizăm cu succes evenimente festive, conferințe, team building-uri, petreceri private, botezuri sau alte evenimente speciale.


NOU! Marabou – terasa cu piscină a hotelului este acum pregătită pentru desfășurarea celor mai spectaculoase petreceri în aer liber având capacitatea de 350 de locuri.


Facilitățile locației sunt completate de piscina exterioară încălzită, locul de joacă pentru copii în parcul natural, grădină de vară și parcare supravegheată video.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Acces cu animale de companie
Piscina exterioara

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.