Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Armatti


Descriere

ARMATTI inseamna confort si functionalitate. Satisfactia oaspetilor este data de felul prin care Hotelul ARMATTI isi arata constant devotamentul: serviciile fara cusurDescriere camere: Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet - wireless, uscator de par, telefon, birou de lucru. Numar total camere: 30 - duble standard, duble executive si junior suite.Descriere facilitati: Dotari generale: parcare proprie, internet - wireless, business corner, salon de mic dejun, bar de zi. Servicii: masa si fier de calcat la cerere, ziare, informatii turistice.Locatie: Hotel ARMATTI este situat in centrul vechi al Brasovului, in locul cu cele mai faimoase locatii ale orasului. Este localizat langa Parcul Central, aproape de Cetatea Brasovului si la 5 minute de Piata Sfatului. Aici se gasesc cele mai diverse optiuni culinare in numeroasele restaurante, cafenele si pub-uri din apropierea strazii Republicii.Servicii masa: Micul dejun se serveste in sala speciala amenajata la mansarda, aceasta are o capacitate de 44 de locuri si beneficiaza de lumina naturala.Facilitati evenimente: Sali de conferinta: 2 - Sala de sedinte Gantt cu o capacitate de 10 locuri in aranjament consiliu si Sala Venn cu o capacitate de 22 de locuri in aranjament teatru.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
servicii de curatenie
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.