Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kolping


Descriere

Hotelul Kolping este situat la poalele muntelui Tâmpa, în centrul istoric al oraşului Braşov, la 800 de metri de Biserica Neagră și la 300 de metri de Bastionul Ţesătorilor. Oferă vedere splendidă la orașul vechi și Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate.

Hotelul Kolping se află într-o zonă liniştită cu un peisaj natural frumos şi oferă camere spațioase și luminoase cu vedere panoramică la oraș sau la pădure.

Puteţi să vă relaxaţi şi să luaţi masa în restaurant sau pe terasă. În spatele hotelului se găseşte rezervația naturală Tâmpa, iar din grădina mare puteţi merge pe cărarea care duce pe vârful muntelui Tâmpa.

Orașul vechi oferă puncte de atracţie istorice şi se află la 15 minute de mers pe jos. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Acesta este locul preferat de turiștii din Braşov, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Braşov! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
servicii de curatenie
Loc de joaca pentru copii
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie