Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA GOTICA RESIDENCE


Descriere


Casa Gotica Residence este situată în inima orașului Brașov, la câțiva pași de Piața Sfatului, Biserica Neagră și Strada Sforii. Paradisul Acvatic este la 4,2 km de proprietate.

Camerele pensiunii au birou. De asemenea, camerele de la Casa Gotica Residence au baie privată şi WiFi gratuit, iar unele au vedere la oraş. Toate unităţile au dulap şi TV cu ecran plat.

Oaspeții vor găsi baruri și restaurante în centrul orașului. Schiatul se numără printre activităţile de care oaspeţii se pot bucura în apropiere de Casa Gotica Residence.

Parcul Aventura Braşov este la 8 km de pensiune, iar Bastionul Fierarilor se află la 300 de metri.

Acesta este locul preferat de turiștii din Brașov, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.