Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BRASOV HOLIDAY APARTMENTS-PURPLE


Descriere

Apartamentul este compus din dormitor, camera de zi, bucatarie, hol si baie si are o suprafata utila de 54mp. Camera de zi este dotata cu mobilier si canapea extensibila, potrivita pentru 2 persoane, TV si 2 fotolii confortabile cu masuta. Dormitorul este prevazut cu pat matrimonial, dulap, 2 noptiere cu veioze si balcon. Bucataria este complet utilata cu frigider si congelator, cuptor electric, plita pe gaz, cuptor cu microunde, prajitor de paine, fierbator de apa, tacamuri, farfurii, pahare. Baia este prevazuta cu cada si dus, uscator de par, prosoape si cosmetice hoteliere personalizate. Apartamentul ofera apa calda si caldura prin centrala proprie de apartament. Ambele camere sunt prevazute cu balcon, dotate cu masa si scaune, unde puteti savura o cafea si va puteti relaxa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.