Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BRASOV HOLIDAY APARTMENTS - PANORAMIC 11


Descriere

Prezentul apartament este un apartament foarte spatios, format din 2 dormitoare separate, 1 baie mare cu cada, 1 living spatios si open space, 1 bucatarie, 1 baie de service cu dus si 1 balcon. Acest apartament se afla la etajul 1 intr-o cladire de 4 etaje, aceasta fiind dotata cu lift pe casa scarii. Dormitorul principal este dotat cu 1 pat matrimonial, un dressing si TV. Cel de-al doilea dormitor detine o canapea extensibila foarte confortabila, un dulapior si TV. In living te poti bucura de prezenta unui spatiu de relaxare, pentru ca aceasta camera este mobilata cu o canapea comoda. Si aceasta camera detine un TV, iar de aici se poate face iesirea pe balcon. Baia cea mare este dotata cu cada,toaleta si masina de spalat rufe. Tot aici vei putea gasi produsele de ingrijire si igiena, impreuna cu prosoape pentru fiecare oaspete cazat. In baia de service, in loc de cada se regaseste cabina de dus. Bucataria este mobilata cu o masa cu scaune care completeaza perfect functionalitatea incaperi. Aici gasiti tot ce aveti nevoie pentru a va putea prepara orice masa a zilei doriti.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.