Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANTLER BOUTIQUE HOTEL


Descriere

Situat în oraşul vechi din Braşov, Hotelul Antler Boutique combină farmecul vechi al unei case renovate din secolul al XIX-lea cu facilităţi moderne. Biserica Neagră în stil gotic este la numai 350 de metri.

Amenajate cu elemente de design, camerele oferă multă lumină naturală şi sunt dotate cu TV cu ecran plat şi aparat de cafea. Pentru un plus de confort, baia privată include articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr.

Hotelul Antler Boutique oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Dacă doriţi să exploraţi oraşul după check-out, această proprietate vă pune la dispoziţie depozit de bagaje.

În sezonul de iarnă, puteţi lua parte la cursurile de schi organizate de Hotelul Antler Boutique. Echipamentul de schi poate fi depozitat confortabil la proprietate pe durata sejurului.

Piaţa Sfatului, principala piaţă publică din Braşov, se află la 300 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, situat la 154 km, iar proprietatea poate asigura servicii de transfer la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie