Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Maison


Descriere

Amplasare: Se afla la o altitudine de 910 m, avand o amplasare de vis cu o panorama deosebita a lantului muntos Bucegi,
Amplasare: Se afla la o altitudine de 910 m, avand o amplasare de vis cu o panorama deosebita a lantului muntos Bucegi. Pensiunea are in compunere 5 apartamente de lux ( 24 de locuri cazare ) Fiecare apartament are o suprafata de 50mp .Se adreseaza in mod special familiilor si grupurilor organizate. Intr-un spatiu destinat relaxarii, la numai 1 km de Partia de schi Zanoaga si 3km de Castelul Bran, puteti imbina atat sporturile de iarna, drumetia, cat si aventurile montane cu atv-ul, snow mobilul. Plimbari pe ponei, piscina in curte, plimbari cu caruta. Pensiunea La maison va ofera si alte facilitati cum ar fi : Mini-bar Telefon Televiziune prin satelit Internet Parcare Loc de joaca pentr copii Sala de fitness Gradina de vara Terasa Seif la fiecare apartament

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.