Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Turistic Angelica


Descriere

Complexul turistic "Angelica" si Restaurantul Medieval "Hanu' Vamii" reprezinta o foarte buna alegere atat pentru turistul calator pe meleagurile Branului, cat si pentru cei dornici de o "evadare" intr-un loc cu o frumusete greu de descris, cu gazde primitoare si mereu atente, cu servire ireprosabila si nu in ultimul rand, conditii de cazare excelente la tarife deosebit de avantajoase.

Peisajul mirific, facilitatile oferite turistilor de catre administratori, posibilitatea de a consuma produse traditionale romanesti, fac din aceasta pensiune principala tinta pentru toate categoriile de turisti, fie ca doresc sa-si petreaca un concediu de neuitat sau doar un sfarsit de saptamana.

Complexul Angelica din Bran poate oferi cazare atat pentru grupuri de elevi si studenti, cat si pentru turisti mai pretentiosi, grupuri de turisti de afaceri (pentru desfasurarea training-urilor) dar si pentru romantici (camerele cu jacuzzi).

Situarea apropiata de Castelul Bran si tarifele accesibile sunt avantajele acestei locatii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.