Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în centrul oraşului Brăila, Hotelul Orient oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi un restaurant care serveşte preparate internaţionale şi specialităţi din peşte. Fiecare unitate de cazare are TV LED cu canale prin cablu.

De asemenea, unităţile Hotelului Orient sunt dotate cu aer condiţionat şi frigider. Băile private includ articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr.

În fiecare dimineaţă se serveşte un mic dejun tip bufet.

Hotelul oferă parcare privată gratuită. La mai puţin de 20 de minute de mers pe jos, oaspeţii pot accesa promenada de pe malul râului şi pot face plimbări de-a lungul Dunării. Gara din Brăila este la 1 km de proprietate.
Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Brăila! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Restaurant
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.