Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paltinis


Descriere

Situat în staţiunea de schi Borşa din nordul Maramureşului, Hotelul Păltiniş oferă camere frumoase, cu acces gratuit la internet WiFi şi balcon, la doar 500 de metri de pârtia de schi. Toate camerele Hotelului Păltiniş au baie privată cu articole de toaletă. Camerele au podea cu mochetă, sistem de încălzire şi TV prin cablu. Includ şi minibar. Restaurantul à la carte al hotelului serveşte mâncăruri specifice regionale, iar aici oaspeţii se pot bucura de mic dejun, prânz sau cină. De asemenea, are bar şi o grădină cu terasă. Hotelul Păltiniş este la 30 km de gara Vişeu de Jos. Satul Borşa este la 11 km şi este disponibilă o parcare gratuită.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.