Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX PESCARESC GURA REPEZII


Descriere

Complex Pescăresc Gura Repezii este situat la poalele Vârfului Pietrosul, aproape de cele trei pârtii de schi, oferind 10 camere duble, aerisite si dotate modern.

Deținem păstrăvărie în care creștem păstrăv si sturion.

Restaurantul este spațios, elegant, oferă preparate din bucatăria internațională si preparate cu specific pescăresc, proaspete si gustoase.

Am construit totul cu mult suflet si sperăm să vă avem ca oaspeți, să ne bucurăm împreuna de zile frumoase si relaxante.

Vă așteptăm cu mult drag.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Bar
Canale TV copii
Loc de joaca exterior pt. copii
Acces pe baza de card
Jocuri
Camere izolate fonic
Camere nefumători
Terasă
Zonă fumători
Alarmă
Alarmă fum
Acces pe bază de cartelă
Zonă TV la comun
Recepție
Facilități masă evenimente

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.