Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOROVETS GARDENS DELUXE STUDIOS


Descriere

Unitatea de cazare Borovets Gardens deluxe studios este situată în Borovets, la 500 de metri de telegondolă și la 700 de metri de centrul de schi Borovets.

Oaspeţii au la dispoziţie o chicinetă utilată cu prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, frigider şi ceainic. Prosoapele sunt incluse.

Oaspeții pot savura o băutură la barul proprietății.

Zona este apreciată de amatorii de schi şi echitaţie. Borovets Gardens deluxe studios se află la 900 de metri de Sitnyakovo Express. Aeroportul Sofia este situat la 49 km de proprietate

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.