Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIVENDELL APARTMENTS SEQUOIA BOROVETS


Descriere

Rivendell Apartments Sequoia Borovets se află în staţiunea Boroveţ, la 1,6 km de centrul de schi Boroveţ, şi pune la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi.

Toate unităţile de cazare oferă TV, iar unele au zonă de luat masa şi/sau balcon. Chicineta este utilată cu frigider, cuptor cu microunde şi prăjitor de pâine. Toate unităţile de cazare includ baie privată cu cadă sau duş. Prosoapele şi lenjeria de pat sunt incluse.

În zona din jur sunt disponibile diverse activităţi, cum ar fi schi, echitaţie şi ciclism. Telecabinal Yastrebets Express se află la 2,6 km de Rivendell Apartments Sequoia Borovets, iar vârful Musala este la 11 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la 50 km de Rivendell Apartments Sequoia Borovets.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.