Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Park Mountain Residence 4*


Descriere

Villapark Mountain Residence beneficiază de o amplasare convenabilă și liniștită în Borovets, la mică distanță de mers pe jos de telegondolă, de pârtiile de schi şi de diverse magazine, restaurante şi baruri. În faţa clădirii există o parcare publică gratuită. Villa Park Mountain Residence are un restaurant care servește mâncăruri delicioase, precum și un bar care oferă o mare varietate de băuturi. În barul din hol sunt disponibile un TV cu plasmă și acces Wi-Fi gratuit. Oaspeții pot utiliza gratuit un depozit pentru echipament de schi.

Descriere camere:
Fiecare apartament are o zonă de living cu TV cu canale prin cablu, precum și o zonă de relaxare cu canapea. Oaspeții au la dispoziție o chicinetă bine utilată, prevăzută cu zonă de luat masa. Baia include un duș și articole de toaletă gratuite. Unele unități de cazare beneficiază de un balcon.

Descriere facilitati:
Hotelul asigura servicii de securitate, seifuri la receptie, parcare subterana, lift, centru SPA, piscina acoperita incalzita, fitness, sauna, camera cu aburi, garderoba pentru echipamentul de ski, restaurant (80 locuri), lobby bar (20 de locuri), magazine. Centrul SPA cuprinde o piscina acoperita si incalzita, 2 saune, o camera de aburi, camere pentru masaj, sali in care se poate practica aromaterapia, talasoterapia, hidromasaj, fitness.

Atractii turistice:
Statiunea Borovets este una dintre cele mai mari statiuni montane din Bulgaria si in acelasi timp una dintre cele mai solicitate de catre turisti.

Este situata in partea de nord a muntelui Rila, la o altitudine de 1300 m, la poalele maretului pisc din Balcani – Musala (2925 m) si dispune de cel mai mare arsenal de partii si trasee pentru schiat.

Aici s-a desfasurat de doua ori campionatul mondial al cupei alpine, fapt ce vorbeste despre nivelul calitatii partiilor si traseelor oferite.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Cafenea
Lift
TV in camera
Baie proprie
Internet wireless gratuit
Telefon
Parcare gratuita
Zona receptie
Sauna
Sala fitness
Masaj
Piscina acoperita
Radio

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.