Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SCANWAY BAYVIEW


Descriere

Localizare: Situat în apropiere de satul de pescari Güllük pe un promontoriu stâncos, hotelul este la 40 km de stațiunea cosmopolită Bodrum, unde oaspeții pot vizita Castelul Bodrum și Muzeul de Arheologie Subacvatică, și se bucură de viața de noapte a orașului. Plaja este la 250 de metri de hotel, iar oaspeții vor găsi restaurante, baruri și magazine în centrul satului, aproximativ 7 minute de mers pe jos. Există legături către rețeaua de transport public în imediata apropiere și stația de autobuz Milas este la aproximativ 20 km distanță. Hotelul este la 10 km de aeroportul Bodrum-Milas. Facilitati camere: Camerele spațioase sunt bine echipate și facilități de baie proprie includ fie o cadă de baie sau duș, iar unele camere au un balcon. Alte facilități în cameră includ un uscător de păr, telefon direct, minibar, TV prin satelit și aer condiționat individual reglementate. Facilitati hotel: Ideal pentru cupluri și familii, hotelul oferă o bună selecție de servicii și facilități. Renovat în 2011, oaspeții sunt bineveniti la hotel cu aer condiționat într-un hol cu 24 de ore serviciu de check-out, un seif, facilitati de schimb valutar, un vestiar si acces la lift. Alte facilități includ un salon de coafură, sală de jocuri, un club pentru copii, bar, restaurant, săli de conferințe și un parc auto. Acces la Internet și un serviciu de spălătorie sunt, de asemenea, oferite pentru o taxă. Hotelul are o piscină mare în aer liber, cu o zonă pentru copii de înot, snack bar la piscină și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare prevăzute pentru utilizare. Există, de asemenea, facilități de spa, care includ o cadă cu hidromasaj, saună, băi turcești și finlandeze, o sală de sport și un serviciu de masaj (se pot aplica taxe pentru unele facilități). Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de un joc de tenis de masă sau biliard. Hotelul are acces la propria plajă stâncoasă unde există o platformă pentru plajă și șezlonguri și umbrele de soare. Hotelul oferă pachete all-inclusive, cu mic dejun, prânz și cină servite sub formă de bufet.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.