Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA CLUB APART


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat în Gumbet, la doar 400 de metri de plaja de nisip şi aflat în jurul unei piscine spaţioase, Club Paloma este un loc ideal pentru orice vacanţă. Club Paloma Apartaments este amplasat în grădini seducătoare, mari de câţiva acri, având una dintre cele mai bune piscine de pe peninsulă. Din momentul în care ajungeţi la Club Paloma, personalul experimentat va face tot ce este posibil pentru a vă asigura că check-inul şi transferul la apartamentul dvs. se fac cât de repede posibil. Apartamentele sunt mobilate confortabil şi sunt bine echipate. Fiecare cameră este dotată cu aer condiţionat. Facilităţile hotelului includ un restaurant à la carte, un bar şi este disponibilă o parcare gratuită. La faţa locului se află un supermarket bine aprovizionat, precum şi un birou de schimb valutar la recepţie, deschis 24 de ore.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.