Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COLOSSUS


Descriere

Localizare: Hotelul Colossus a fost inaugurat in 1998 si se afla in centrul statiunii Gumbet, la 100 m de plaja, la doar 3 km de centrul orasului Bodrum si 38 km de aeroport.

Facilitati cazare:
Dispune de 65 de camere dintre care 2 suite care sunt formate dintr-un dormitor si living, si 63 de camere standard. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, minibar, satelitte tv, telefon, seif, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, telefon in baie.

Facilitati hotel: Parcare, piscina, cocktail de intampinare. Cu plata: seif, minimarket, spalatorie, 24 h servicii medicale si taxi, internet wireless, masajul, biliard, sucul proaspat de portocale, cafea turceasca, prosoapele de plaja, room service.

Plaja si piscine: Piscina exterioara si piscina pentru copii, umbrelute, sezlong-uri si saltele gratuite.

Sporturi si activitati: Tenis de masa, internet wireless, sauna, baie de aburi, centrul de fitness, ping pong, biliard.

Concept All Inclusive:
Mic dejun, mic dejun tarziu, snaksuri, pranz , ceai, cina si supa tarzie. Sistemul All Inclusive pentru bauturi inceteaza la orele 23.00 si include bauturile alcoolice locale , nu cele de import. Restaurant interior si exterior de 150 pers, bar la piscina, service bar, snak bar(pentru hamburgeri, patiserie si chips-uri).
Website:

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.