Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Panacea

Descriere

Localizare: Acest hotel este situat pe un deal cu vedere la golful Gumbet şi la Marea Egee, la 600 de metri de malul mării.

Facilitati camere: Camerele moderne au bai spaţioase (cadă sau duş) cu uscător de păr, un lounge/bedroom, un dormitor separat, telefon direct, prin satelit/cablu TV, minifrigider, aer condiţionat (doar dormitor), seif (de inchiriat) şi balcon sau terasă. Unele camere au un balcon franţuzesc şi camerele standard sunt dotate cu aceleasi facilităţi, dar nu au zonă de lounge.

Facilitati hotel: Acest hotel a fost complet renovat în 2008 şi constă din doua clădiri vecine. Acesta cuprinde un total de 3 etaje cu 137 camere, 54 sunt camere de familie. Oaspeţii beneficiază de un vast hol cu recepţie deschisă 24 de ore, un schimb valutar şi grădini minunate. Alte facilităţi includ un bar confortabil, o sală de TV, un mic supermarket, un salon de coafură, precum şi o piscină interioară şi un restaurant în aer liber (scaune înalte pentru copii). În plus, cameră şi spălătorie sunt la dispoziţia oaspeţilor şi există, de asemenea, un medic la apel (toate cost suplimentar). Pentru oaspeţii mai tineri, există un loc de joacă disponibil. Cei care sosesc cu maşina pot profita de parcarea hotelului. Oferă piscină în aer liber cu tobogane, baie turcească şi saună.

Oaspeţii pot beneficia de serviciu de transfer gratuit la plaja Bitez, aflată la 2 km. Restaurantul principal al hotelului serveşte micul dejun, prânzul şi cina sub formă de bufet. Între orele 14:00 și 16:00, oaspeții pot comanda gustări de la snack barul de lângă piscină. Barul de la piscină oferă băuturi alcoolice și răcoritoare.


http://www.royalpanacea.com/?lang=en


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aparthotel
All Inclusive
Tourist area
Supermarket
Mini-fridge
Iron and ironing board
Dining room
Games room
TV room
Medical service
Smoking area in the restaurant
Single rooms
Washing machine
Hydromassage bath
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Resort
Year of the last refurbishment
Annex building
Number of flats (adjoining building)
Deckchair
Sandy beach
Entertainment activities
Water aerobics
Aerobics
Parking
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Hairdresser
Number of swimming pools
Children\'s swimming pool
Air-conditioned restaurant
Sauna
Laundry service
Bathtub
Safe
Individual heating
Radio
TV
Year of construction
Mastercard
Steam bath
Garden
Satellite/cable TV
Apartments
Commercial centres
Beach
Bus station
Nearest large city
Restaurants
Town centre
Sea
Terrace
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Lounge
Internet access
Change machine
Games area
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.