Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL ASARLIK BEACH HOTEL


Descriere

Acest hotel este situat pe o plajă liniștită de la malul mării și oferă facilități de spa, fiind la mică distanță de principalele servicii, activități și localuri de noapte din Bodrum. Hotelul Royal Asarlik oferă o locație bună, facilități de spa și divertisment, fiind un loc excelent pentru a vă relaxa. Hotelul are echipă de divertisment care organizează zilnic activități în timpul zilei și seri tematice.Plaja Plaja este proprie cu nisip fin. Umbrelele, sezlongurile si saltelele se ofera gratuit. Activitati Gratuit: sala de forta, tenis de masa, sauna,baie turceasca,baie cu aburi,darts, gimnastica acvatica,animatie,muzica live. Contra cost: masaj,peeling,discoteca, jacuzzi,biliard, cosmetica, Internet,sporturile acvatice. Website http://www.royalasarlikbeach.com/en/ Tip de masa Ultra All Inclusive Facilitati camere: Camera: baie,uscator de par, aer conditionat centralizat, TV, telefon,seif (contra cost), pardoseala - mocheta sau gresie, mini-bar (la sosire apa, se suplimenteaza o data pe saptamâna, bauturile racoritoare si berea, contra cost), balcon. Facilitati hotel Dotari si servicii: restaurant principal, restaurant a la carte, piscina exterioara, piscina acoperita, cabinet medical (08:00-20:00, contra cost), coafor,rent-a-car,schimb valutar. Pentru copii: piscina, loc de joaca, mini-club (04-12 ani), baby-sitter (contra cost). Categorie: 5* Localizare: Hotel Royal Asarlik Beach Bodrum este situat la 40 km de aeroportul orasului Bodrum, la 200 m de localitatea Gumbet, la 3 km de centrul orasului Bodrum, pe malul marii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Billiards
Indoor swimming pool (seasonal)
Snack-bar
Special dietary menus (on request)
Buffet Restaurant
Ping Pong
Turkish baths
Shoe shining service
Beauty salon
Events / banquets rooms
Dry-cleaning service
Ironing service
Spa and wellness centre
Gift/souvenir shop
Sauna
Heating
Free WiFi connection
· Outdoor swimming pool (seasonal)
WC
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Airport transfer (for a fee)
Luggage storage
Transfer service (for a fee)
Wake-up service
Telephone
Darts
Laundry service
Bathtub
TV
Water sports
Mini golf
Entertainment
Satellite TV channels
Hairdryer
Safe
Lift
Air-conditioning in communal areas
Bar
Landscaped area
Massage
Babysitter service
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Car Hire Service
Free parking
Change machine
Buffet breakfast
Photocopier
Gymnasium
Non-smoking rooms
Internet access
Scuba diving
Games area
Private beach
Air-conditioning
Balcony
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.