Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALOMA FAMILY CLUB


Descriere

Este la 11 minute pe jos față de plajă. Oaspeții pot sta într-unul dintre frumoasele apartamente puse la dispoziție de acest complex liniștit, care oferă cazare confortabilă în regim all inclusive și o atmosferă minunată. De asemenea, puteți descoperi împrejurimile naturale variate ale fermecătoarei localități Bitez, situată în apropiere de centrul orașului Bodrum.

Apartamentele sunt înconjurate de o livadă luxuriantă de mandarini. La numai 5 minute se găsește golful Bitez, cunoscut ca un paradis pentru windsurfing. Vă puteți relaxa lângă piscină cu băutura favorită de la bar, iar copiii se joacă în apă. De asemenea, oaspeții pot juca o partidă de biliard sau se pot plimba pe plajă, admirând Coasta de Turcoaz. Vă puteți aventura pentru a explora restul peninsulei sau pentru a vizita centrul plin de viață al orașului Bodrum.
Bucurați-vă de pacea și liniștea acestui mediu, fiind în același timp în apropierea locurilor de divertisment și a magazinelor din centrul orașului.Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie