Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Blagoevgrad Bulgaria 2021

Vacanta in Blagoevgrad Bulgaria 2021

Blagoevgrad este un oraș în BulgariaLa recensământul din 2011, populația orașului Blagoevgrad era de 70.881 locuitori. Din punct de vedere etnic, majoritatea locuitorilor (88,42%) erau bulgari, cu o minoritate de romi (2,55%). Pentru 7,88% din locuitori nu este cunoscută apartenența etnică.

Citeste mai mult

Vacanta in Blagoevgrad Bulgaria 2021


Orasul este centrul economic și cultural din sud-vestul Bulgariei. Acesta este situat în valea râului Struma, la poalele munții Rila și Pirin, 101 km (63 mile) la sud de Sofia, în apropiere de Republica Macedonia la frontieră. Blagoevgrad dispune de un centru pietonal cu arhitectura conservata din sec al 19-lea și numeroase restaurante, cafenele, magazine de cafea, și buticuri.
Casele vechi din cartierul Varosha au fost conservate și restaurate.
Muzeul de Istorie este, de asemenea, situat în districtul Varosha. A fost construită în stil Renaștere și oferă o bogata colectie de exponenți din "Arheologie", "Etnografie", "natură".
În apropiere de Blagoevgrad turisti pot găsi Bachinovo Prak, la doar 3,5 km distanță de oraș. Acesta găzduiește sărbătoarea oficială a orașului, anual.
Bodrost Resort este situat în nord-vestul Rila și oferă numeroase vile si bungalowuri pentru tot anul.
Piramidele de Stob sunt extrem de frumoase piramide de pământ acoperite cu lespezi. Mai multe autobuze regulate trece prin satul Stob în drumul lor spre oraș Rila si Manastirea Rila.
Mai multe hoteluri de trei stele, pot fi folosite de către turiștii care vizitează Blagoevgrad. Multe restaurante și pub-uri tradiționale oferă preparate din bucătăria de înaltă calitate și o listă de vinuri și băuturi răcoritoare bogată. Asigurați-vă că încercați unele feluri de mâncare tradiționale locale.
Blagoevgrad oferă o viata de noapte intensa deoarece cea mai mare parte a anului orasul este plin de tineri studenți. Petrecerile zgomotoase sunt un eveniment comun în cluburile de noapte locale și discoteci.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

Dobrinishte, Bulgaria Vezi locatia pe harta
  • Wheelchair accessible
  • Internet access
  • Rent a bike
  • Games area
  • Lift
  • Steam bath
  • Café
  • Safe