Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EDELWEISS PARK HOTEL


Descriere

Hotelul Edelweiss Park se află chiar în centrul oraşului Bansko şi oferă un serviciu gratuit de transfer la teleschiurile situate la 800 m. Accesul WiFi este gratuit. Oaspeții au la dispoziție un restaurant. De asemenea, este disponibilă o sală de gimnastică cu acces gratuit.

Complexul este format din 3 clădiri şi pune la dispoziţie un restaurant sezonier şi parcare în garaj. Oaspeții se pot relaxa pe terasa la soare sau la sauna proprietăţii.

Toate camerele şi apartamentele oferă baie proprie şi vedere la munţi. Unele dintre camere au balcon cu vedere la munte sau la grădină.

La numai 5 minute de mers pe jos de Edelweiss puteţi găsi un centru spa. Un alt centru spa cu izvoare minerale este situat la 4 km de complex. La mai puţin de 500 m de complex se află parcul orașului și un teren de tenis cu acces gratuit. Stadionul se află chiar lângă proprietate. La cerere şi la un cost suplimentar, pot fi organizate servicii de transfer.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie