Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beji Ubud Resort (Ubud)


Descriere

Stațiunea Beji Ubud este situată în inima orașului Bali, unde se întâlnesc râurile Oos și Cerik. Bucurându-se de vederi frumoase la junglă și înconjurat de grădini tropicale , complexul oferă Wi-Fi gratuit în zonele comune, 5 piscine în aer liber și clase de yoga.

Cu aer condiționat, camerele spațioase de la Beji Ubud sunt dotate cu minibar, TV prin satelit și aparat de ceai / cafea. Băile private au dușuri calde și căzi de baie.

Oaspeții se pot alătura sesiunilor de yoga și meditație pașnice sau se pot relaxa cu un masaj la centrul spa al stațiunii. Stațiunea vă poate ajuta, de asemenea, să organizați lecții de gătit, dans cultural și lecții de botez. Un serviciu gratuit de transfer regulat duce oaspeții în centrul orașului Ubud de 3 ori pe zi.

Restaurantul Beji servește o selecție de bucătării indoneziene și internaționale. În fiecare dimineață este disponibil un mic dejun tip bufet zilnic .

Stațiunea Beji Ubud este la aproximativ 45 km de Aeroportul Internațional Ngurah Rai. Transferurile de la aeroport pot fi aranjate contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
Schimb valutar
Bar
transfer de la/sau la aeroport
spa si centru de wellness
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.