Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOMCHIL VILLAS


Descriere

Vilele de la Momchil sunt situate în zona Vilei din Balcic, între plaja centrală Balcic și plaja centrală Albena. Au aer condiționat, balcon, terasă pe acoperiș, facilități de grătar și cadă cu hidromasaj. Au living, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, chicinetă, zonă de luat masa și canapea extensibilă. Momchil are, de asemenea, o grădină și un loc de joacă pentru copii. Parcarea privată este disponibilă gratuit. Autobuzul oprește la 200 m, iar centrul orașului Balcic, Grădina Botanică Balcic și un teren de golf se află la 3 - 4 km. Facilitățile de echitație se află la 10 minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Varna este la 35 km. La un cost suplimentar pot fi organizate mai multe servicii la fața locului. Acestea includ transferuri de la aeroport, babysitting, închirieri auto, servicii de spălătorie și călcătorie. Clubul de golf Lighthouse se află la 20 de minute de mers cu mașina, iar clubul de golf BlackSeaRama la 24 de minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.