Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parang

   Baile Olanesti, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti. Facilitati hotel: 2 restaurante (unul clasic si unul dietetic), terasa, discoteca, bar de zi (60 de locuri), masa de biliard, internet caffe (contra cost), jocuri mecanice, cofetarie, parcare gratuita (capacitate de 40 de locuri), baza de tratament. Hotelul are un numar de 366 camere respectiv 732 locuri din care: 358 camere respectiv 718 locuri, cu 2 paturi individuale, camere distribuite în 5 corpuri de hotel si 7 apartamente cu dormitor. Facilitati camere: TV, baie cu dus, balcon (fatada), radio, telefon, frigider (contra cost). Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
TV, baie cu dus, balcon (fatada), radio, telefon, frigider (contra cost).
Descriere facilitati:
2 restaurante (unul clasic si unul dietetic), terasa, discoteca, bar de zi (60 de locuri), masa de biliard, internet caffe (contra cost), jocuri mecanice, cofetarie, parcare gratuita (capacitate de 40 de locuri), baza de tratament. Hotelul are un număr de 366 camere respectiv 732 locuri din care: 358 camere respectiv 718 locuri, cu 2 paturi individuale, camere distribuite în 5 corpuri de hotel si 7 apartamente cu dormitor.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Restaurant
Bar

Locatie