Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Saras Sons

   Baile Herculane, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Complexul Sara's Sons este amplasat intr-o zona minunata a statiunii Baile Herculane.
Camere: 7 camere cu pat matrimonial, 11 camere duble cu doua paturi si 3 apartamente confortabile. Incaperile sunt dotate cu aer conditionat, minibar, televizor color, cablu TV, internet si bai proprii.

Restaurant: Complexul are in dotare un restaurant, un bar de zi si un bar de noapte, unde se pot consuma mancaruri si bauturi alese si unde sunt oferite spectacole agreabile.

Tratament: Baza de tratament, pusa recent in functiune, ofera o gama complexa de servicii medicale grupate in pachete, in functie de specificul bolilor.

Facilitati: Piscine exterioare pentru agrement: Sara's Sons are 3 piscine cu ape termominerale. Cu o suprafata totala de 635 mp si un volum de 1050 mc, cele 2 piscine semiolimpice, cu dimensiuni de 25,00 m /12,50 m si cu o adancime care variaza intre 1,10 m si 2,40 m, cat si piscina pentru copii, cu dimensiunile de 10,00 m / 5,00 m si cu adancime ce variaza intre 0,80 m si 1,10 m se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Accesul la piscine este gratuit pentru cei cazati. Sezlongurile si umbrelutele se inchiriaza.

Alte servicii oferite: pastrarea valorilor la receptie si servicii de secretariat (fax, fotocopiere etc.). Tarifele de cazare nu includ taxele de parcare a autoturismelor.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
TV
Restaurant
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.