Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Minerva

   Baile Herculane, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat în centrul staţiunii Băile Herculane, una dintre cele mai vechi staţiuni balneare din lume, Grand Hotel Minerva Resort & SPA oferă oaspeţilor săi o piscină, un centru de fitness şi un bar. Vă puteţi bucura de o experienţă culinară unică la cele două restaurante proprii. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate şi parcare.

Toate camerele hotelului au decor clasic elegant şi oferă balcon cu vedere la munte. Camerele includ baie privată cu articole de toaletă gratuite, iar unele oferă zonă de relaxare. Toate camerele de la Grand Hotel Minerva Resort & SPA, oferă aer condiţionat şi TV cu ecran plat.

Printre alte facilităţi se numără o recepţie deschisă nonstop, iar în fiecare dimineaţă este servit un mic dejun continental.

În imediata vecinătate a restaurantului şi a terasei este un club pentru copii, care oferă jocuri interactive, jucării, filme şi desene animate pentru copii şi console PlayStation şi Xbox. De asemenea, sunt disponibile diverse activităţi şi jocuri organizate de animatori profesionişti.

Facilităţile spa şi de wellness, care includ cadă cu hidromasaj şi o saună, sunt la dispoziţia oaspeţilor pe durata sejurului.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Băile Herculane! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Restaurant
Piscina interioara
Bar
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.