Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere

   Baile Herculane , Str Nicolae Stoica De Hateg Nr 68, Baile Herculane


Descriere

Villa Belvedere este amplasata in centrul statiunii Baile Herculane si are o pozitie pitoreasca, pe versantul sud-estic al Muntilor Cernei.

Facilitati cazare : 9 spatii de cazare,restaurant ,bar de zi,sala de conferinte 30 locuri , sauna, baza de tratament, piscina interioara, gradinita de vacanta cu activitati atractive pentru copii, terasa cu gratar (30 locuri), gradina de vara cu foisor,parcare pazita

Facilitati camere : bai proprii si TV cu canale prin cablu.

Descriere camere:
bai proprii si TV cu canale prin cablu

Descriere facilitati:
9 spatii de cazare,restaurant ,bar de zi,sala de conferinte 30 locuri , sauna, baza de tratament, piscina interioara, gradinita de vacanta cu activitati atractive pentru copii, terasa cu gratar (30 locuri), gradina de vara cu foisor,parcare pazita

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
TV in room
Bathroom
Health treatments facilities
Indoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
Free parking
Garden
Kid-friendly
BBQ facilities

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.