Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AFRODITA

   Baile Herculane, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Afrodita Resort and Spa este situat intr-o zona pitoreasca dominata de o liniste deplina dar nu departe de parcuri si magazine. La acest hotel va punem la dispozitie:
• Sejururi odihna minim 2 nopti
Oferte tratament cu sau fara bilet de trimitere demipensiune /pensiune completa / all inclusive:
• Sanitatem 5 nopti sau 12 nopti intrare luni
• Sanitatem 7 nopti, 10 nopti sau 14 nopti intrare luni

Combo wellness si tratament cu sau fara bilet de trimitere demipensiune /pensiune completa / all inclusive (1 terapie wellness/zi pentru una dintre persoane si 3 terapii balneare/zi pentru cealalta persoana):
• Combo 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• Combo 7 nopti, 10 nopti sau 14 nopti intrare luni

SpaMed cu sau fara bilet de trimitere demipensiune/pensiune completa/ all inclusive (1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi pentru fiecare persoana):
• SpaMed 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• SpaMed 7 nopti, 10 nopti sau 14 nopti intrare luni

Phoenix recuperare post Covid-19 cu sau fara bilet de trimitere demipensiune/pensiune completa/ all inclusive (15 terapii balneare și 5 activități pentru fiecare persoană):
• Phoenix 5 nopti intrare duminica

SPA Apeduct cu demipensiune / pensiune completa / all inclusive
• Apeduct 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• Apeduct 7 nopti sau 10 nopti intrare luni sau marti
• Apeduct 14 nopti intrare luni

Celestium Wellness cu demipensiune / pensiune completa / all inclusive
• Celestium 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• Celestium 7 nopti sau 10 nopti intrare luni sau marti
• Celestium 14 nopti intrare luni

Descriere camere:
Camerele duble Herculum (fostele camere economy) sunt clasificate la 3* si sunt situate la etajele superioare - 8, 9, 10 si se diferentiaza de cele clasificate la 4 * prin design-ul minimalist, dar confortabil, al mobilierului si absenta seifului si a fierbatorului de apa.
Camerele duble family dispun de un corp de mobilier extensibil - canapea sau fotoliu, ideale pentru un copil.

Atractii turistice:
Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei (relief carstic), Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Pestera Hotilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.

Politici:
Măsuri de siguranță a oaspeților BACOLUX HOTELS
Noile masurile de restrictie evidentiate in HOTĂRÂREA 1130/2021 pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Măsurile se vor aplica începând cu 25 octombrie, pentru 30 de zile.
Principalele măsuri adoptate sunt:

Cazare
Cazarea în hotel este permisă doar persoanelor cu certificat verde (persoane vaccinate, având minim 10 zile de la schema completă, persoane trecute prin boală - la minim 15 zile de la infectare și la maxim 180 de zile de la infectare).

Restaurant, baruri și terase
Accesul în zonele de servire a băuturilor și mesei, este permisă doar persoanelor cu certificat verde (persoane vaccinate, având minim 10 zile de la schema completă, persoane trecute prin boală - la minim 15 zile de la infectare și la maxim 180 de zile de la infectare) în limita a 50 % din capacitate, pe principiul o masa ocupată și una liberă.
Program de funcționare:
BARS Labirinth - 12:00 – 21:00, ultima comandă 20:00
BARS Premier - 08:00-21:00
BDR Clasic - 08:00 – 21:00, ultima comandă 20:00
BDR Rustic - 08:00-20:00
BCHE Mic dejun si a la carte - 07:00 – 21:00, ultima comandă 20:00

Zona de Spa
- Accesul la piscine (spa) și la sala de fitness este permis doar persoanelor cu certificat verde (persoane vaccinate, având minim 10 zile de la schema completă, persoane trecute prin boală - la minim 15 zile de la infectare și la maxim 180 de zile de la infectare) în limita a 30% din capacitate
- Pe baza de programare

Tratamentul balnear se va efectua în continuare respectând măsurile de până acum.
Program de functionare: 09:00-21:00

Locuri de joacă
- Accesul la locuri de joacă pentru copii în spații închise sau deschise este permis doar persoanelor cu certificat verde (persoane vaccinate, având minim 10 zile de la schema completă, persoane trecute prin boală - la minim 15 zile de la infectare și la maxim 180 de zile de la infectare) în limita a 30% din capacitate.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, mic dejun, pranz si cina bufet suedez sau optional pranzul si cina in restaurantul a la carte (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Sala de fitness
Room Service
Restaurant
Piscina interioara
Bar
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.