Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

International


Descriere

Sejur ODIHNA - minim 5 nopti cu check-in duminica Sejur TRATAMENT - minim 7 nopti cu check-in duminica Sejur Weekend 2, 3, 4 nopti - check in in orice zi pana in 12.06.2019 In sezon (15.06-15.09.2019) se pot face rezervari doar cu pensiune completa.
Hotelul este singurul complex balnear din Romania care detine sigla EUROPESPA Med ce atesta calitatea infrastructurii generale a terapiilor, igienei si securitatii turistilor.
Descriere facilitati:
Tratament: balneoterapie (bai cu apa termala in vane si bazine); hidroterapie (dus si masaj subacval, hidromasaj Caracalla, dusuri speciale: Vichy, Cyklonik, jacuzzi); electroterapie (bai galvanice, bai Stanger, diadinamice, ultrasunete, TENS, curenti interferentiali, unde scurte, magnetoterapie); inhalatii cu apa termala si medicamente; impachetari si bai cu namol; masoterapie (masaj medicinal si limfatic, masaj de relaxare). Pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie sau a medicului specialist !
Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant International, categoria I'

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
Bar
acces imediat la plaja
spa si centru de wellness

Locatie