Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

International


Descriere

Sejur ODIHNA - minim 5 nopti cu check-in duminica Sejur TRATAMENT - minim 7 nopti cu check-in duminica Sejur Weekend 2, 3, 4 nopti - check in in orice zi pana in 12.06.2019 In sezon (15.06-15.09.2019) se pot face rezervari doar cu pensiune completa.
Hotelul este singurul complex balnear din Romania care detine sigla EUROPESPA Med ce atesta calitatea infrastructurii generale a terapiilor, igienei si securitatii turistilor.
Descriere facilitati:
Tratament: balneoterapie (bai cu apa termala in vane si bazine); hidroterapie (dus si masaj subacval, hidromasaj Caracalla, dusuri speciale: Vichy, Cyklonik, jacuzzi); electroterapie (bai galvanice, bai Stanger, diadinamice, ultrasunete, TENS, curenti interferentiali, unde scurte, magnetoterapie); inhalatii cu apa termala si medicamente; impachetari si bai cu namol; masoterapie (masaj medicinal si limfatic, masaj de relaxare). Pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie sau a medicului specialist !
Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant International, categoria I'

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
Bar
acces imediat la plaja
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.