Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Romanita


Descriere

Hotel Restaurant Romanita 4**** este situat la 4 km de Baia Mare, intr-o ambianta ferita de aglomeratia urbana.
Piscina exterioara - bazinul semiolimpic are o adancime intre 1.20 si 1.60 m si este inconjurat de sezlonguri si baldachine. La terasa aflata in imediata vecinatate se pot servi gustari calde si reci, cocktailuri racoritoare si fresh-uri vitaminizante. Pentru cei mici exista o piscina cu tobogan si ciupercuta de apa, a carei adancime este intre 0.6 si 0.8 m
Accesul pentru oaspetii cazati in hotel este gratuit.
Hotelul mai ofera o piscina incalzita, aceasta este completata de doua saune (una umeda si una uscata) si un jacuzzi. Accesul este gratuit pentru toti clientii hotelului.
Parcarea este gratuita si supravegheata video. Internetul wireless este disponibil in tot hotelul fara taxa.
Hotelul are 28 de camere duble matrimoniale, twin sau triple family si un apartament suita. Acestea sunt cotate la 4 stele si au: mini bar, TV LCD, aer conditionat, baie proprie cu dus sau cada, masa de calcat, balcon si telefon.
Decorate in stil modern, camerele asigura confortul si relaxarea de care aveti nevoie pentru un sejur placut.




Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.