Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIVULUS APARTAMENT DELUXE


Descriere

Localizare: Rivulus Exclusive Apartments se afla in Baia Mare, la 2,1 km de VIVO! Baia Mare si ofera unitati de cazare cu aer conditionat si WiFi gratuit. Descriere si dotari generale: Cuptor cu microunde, un ceainic electric si frigider, wifi. Descriere camere: Printre avantajele apartamentului se afla TV cu mai multe canale, o zona de sedere si instalatii de calcat. Acest apartament include o bucatarie complet echipata si ofera, de asemenea, perne hipoalergice si lenjerii de pat in dormitoare. Camerele sunt dotate cu baie privata. Accesorii includ un uscator de par, o boneta de dus si cearceafuri de baie. Parcare: Gratuita in limita disponibilitatii. Observatii: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.