Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Moldova este amplasat in centrul Bacaului. Facilitati Hotel Structura de cazare a hotelului este de 140 de spatii de cazare: 6 camere Single, 30 camere cu pat matrimonial, 84 camere Doublesi 20 Apartamente. Hotelul dispune de 5 sali de conferinte. Restaurantul dispune de trei saloane structurate astfel: salonul oficial are o capacitate de 100 de locuri, salonul Forest Moldova sau Restaurantul Copiilor au o capacitate de 100 locuri, iar salonul pentru mic dejun are o capacitate de 60 locuri. Hotelul ofera si urmatoarele servicii: bilete de avion, carti de credit, depozit de valori si pastrarea bagajelor, informatii turistice, taxi, parcare. Facilitati Camere Toate camerele dispun de internet, telefon international, tv cablu, mini bar, aer conditionat. Masa - Mic Dejun Taxa hoteliera este inclusa in tarifele de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Check-in opening time
Number of Floors
Medium-sized lobby
Bus Stop
Voltage
station
Airport
Wake-up service
Lift(s)
Sauna
TV
Satellite/cable TV
Minibar
Gymnasium
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.