Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bohemia


Descriere

Hotel Bohemia*** este amplasat pe Str. Gh. Donici, in apropierea garii si la 10 minute distanta de Aeroportul George Enescu Bacau.

Facilitati camere: dispune de 25 de camere , din care 1 camera este destinata persoanelor cu handicap.

Facilitati hotel: aer conditionat, dus, paturi confortabile, mobilier din lemn de tei masiv, cablu TV, telefon direct in camera, cosmetice de inalta calitate, uscator de par, seif, minibar, WI-FI gratuit si nelimitat atat in camere cat si in spatiile publice din hotel, asigura parcare gratuita si supravegheata permanent, lobby bar ( deschis 7:00 - 24:00), loc pentru bagaje, Masa si fier de calcat, Restaurant Savarin

Servicii contra cost: Transfer de la si la aeroport, Servicii spalatorie / curatatorie, Minibar, Inchirieri masini, Servicii fax ( primirea este gratuita, se plateste doar pentru transmitere ( volum mare )), Sala de conferinte, capacitate maxima 25 de persoane, dotata cu videoproiector si ecran de proiectie, tabla alba, sistem de sonorizare, internet.

Animalele de companie nu sunt acceptate

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.